Home » Actueel » Nieuws » Beursvloer 30 maart

Beursvloer 30 maart

Dit item is verlopen op 20-04-2017.

Eén keer per jaar komen ondernemers en maatschappelijke organisaties uit Best en Oirschot bij elkaar om matches te sluiten, op de Beursvloer. Samen realiseren zij maatschappelijke projecten, met als doel om de lokale economie en de lokale samenleving te versterken. Dit jaar vindt de Beursvloer plaats op donderdag 30 maart 2017, van 18.00 tot 21.00 uur bij Quatre Bras (Nieuwstraat 79, Best).

Steun eenzame ouderen

Dit jaar is het unieke ‘EET met je hart buffet’. Voor slechts € 10,- is er de mogelijkheid om deel te nemen aan dit heerlijke buffet. Hier krijg je verse biologische soep en rijk belegde broodjes en ook draag je bij aan een feestelijke maaltijd voor eenzame ouderen uit de gemeente Best en Oirschot!

Wat is een Beursvloer?

Het Beursvloer project is opgezet om heel gericht en doelbewust lokale ondernemers een gesloten deal te laten sluiten (op een beursvloer) met lokale verenigingen en belangengroepen. Ondernemers en hun personeel komen vrijwillig de handen uit de mouwen steken om maatschappelijke organisaties op weg te helpen met kennis, handen en kunde om hen groter, professioneler en zichtbaarder te maken.

De Beursvloer wordt om 19.00 uur officieel geopend door burgemeester Van Aert. Vervolgens is het mogelijk om tot 20.30 te handelen. Rond 20.45 uur maakt burgemeester Severijns de opbrengst bekend.

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden voor de Beursvloer 2017 en het ‘EET met je hart buffet’ via www.beursvloer.org.