Home » Actueel » Nieuws » Nieuwe telefoonnummers wijkcontactpersonen

Nieuwe telefoonnummers wijkcontactpersonen

Dit item is verlopen op 15-04-2017.

Dit najaar zijn zowel de buitendienst van de gemeente Oirschot als Wijzer en Welzijn Best Oirschot (WBO) begonnen met werken in fysieke en sociale wijkteams. De wijkteams helpen u graag met uw  vragen over het onderhoud van de openbare ruimte, zoals groenonderhoud, zwerfafval of bestrating.

De kernteams staan voor u klaar als het gaat over sociale vragen op het gebied van wonen, welzijn of zorg. Om nog beter bereikbaar te zijn, hebben onze wijkcontactpersonen nieuwe telefoons en dit betekend dus ook nieuwe telefoonnummers.

Nieuwe telefoonnummers

De wijkteams bestaan uit twee professionals die fysiek aanwezig zijn in de wijken. Zij werken samen met de WSD. Per team is er één wijkcontactpersoon, hij is het aanspreekpunt voor u. Vanaf deze week hebben zij nieuwe telefoons gekregen zodat ze nóg beter bereikbaar zijn voor u. Altijd gemakkelijk als u deze nummers bij de hand heeft. Hierdoor kunt u snel en gemakkelijk uw vraag of melding over de openbare ruimte doorgeven.

Wijkcontactpersonen

Contact

Als de teams starten met de werkzaamheden in een bepaalde buurt, zoeken zij eerst contact met het buurtnetwerk. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op met de wijkcontactpersoon of de kernteams.