Home » Actueel » Nieuws » Uitnodiging terugkoppelavond Oostelbeers - N395 Hilvarenbeek-Oirschot

Uitnodiging terugkoppelavond Oostelbeers - N395 Hilvarenbeek-Oirschot

Dit item is verlopen op 20-04-2017.

Op dinsdag 28 maart houdt de provincie een terugkoppelavond over de plannen voor de inrichting van de provinciale weg N395 tussen Hilvarenbeek en Oirschot. Het gaat daarbij specifiek over het gedeelte van de A58 bij Oirschot tot en met de Sportparklaan/brug over de Kleine Beerze. U bent tussen 16.00 uur en 20.00 uur van harte welkom in Ontmoetingscentrum ‘Ons Mevrouw’ aan de Doornboomstraat 32 in Middelbeers.   

Tijdens deze bijeenkomst lichten medewerkers van de provincie en het ingenieursbureau Royal HaskoningDHV de wensen die uit de omgeving zijn opgehaald toe. We koppelen terug welke wensen in het ontwerp gerealiseerd gaan worden en welke niet. Ook lichten we toe welke wensen nog met de gemeente Oirschot worden verkend om zo tot een optimaal ontwerp te komen.

Met het opnieuw inrichten van de N395 wil de provincie de veiligheid in de dorpen Oostelbeers, Middelbeers en Diessen verbeteren. Vooral de veiligheid van de fietsers verdient daarbij aandacht. Het moet ook makkelijker worden voor voetgangers om de N395 over te steken, terwijl tegelijkertijd de doorstroming van het (auto)verkeer verbeterd moet worden. De werkzaamheden worden naar verwachting medio 2018/2019 uitgevoerd. 

Meer informatie over het project is te vinden op www.brabant.nl/N395. Ook kunt u zich daar aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.