Home » Actueel » Nieuws » Werkgroep Verkeer presenteert: een alternatief voor de N395

Werkgroep Verkeer presenteert: een alternatief voor de N395

Vorig jaar organiseerde de Initiatiefgroep Dorpshart Middelbeers (IDM) Horen Zien en Zeg ’t Mar, om inwoners van Middelbeers mee te laten denken over de toekomst van het dorpshart.

Ook de provincie Noord Brabant was die dag aanwezig om uitleg te geven over de herinrichtingsplannen van de provinciale weg N395.

Inmiddels zijn alle wensen van de Beerzenaren gebundeld in het document Identiteit & Ambitie dat unaniem is vastgesteld door de gemeenteraad en wordt er hard gewerkt aan een bijbehorend inrichtingsplan.

Een belangrijk ontwikkelingspunt voor het dorpshart is de provinciale weg (N395). Met een goede herinrichting  van de Hoogdijk tot en met de Hertog Janstraat, ontstaat de kans om het noordelijke en zuidelijke deel van Middelbeers beter met elkaar te verbinden en het dorpse karakter te benadrukken.  IDM heeft een verkeerskundig  bureau gevraagd om oplossingen te bedenken als alternatief voor het  uitvoeringsplan van de provincie.

Dit ontwerp ligt nu klaar en de IDM Werkgroep N395 en Verkeer wil dit graag met u delen!

Op woensdag 22 februari organiseert de werkgroep van 19:30 – 21:00 uur een inloopavond bij Ons Mevrouw waar u

  • ieder half uur een presentatie kunt bijwonen van de informatie die is opgehaald tijdens  Horen, Zien en Zeg ’t Mar, de Planstudie van de provincie en de uitgewerkte ontwerpen van IDM;
  • in gesprek kunt met werkgroepleden over de herinrichting van de weg.    

Wij  zien u  graag  op 22 februari bij Ons Mevrouw!