Als het over isolatie gaat, denken we in eerste instantie aan gevelisolatie. Oude spouwmuren worden in grote getalen en met succes na-geïsoleerd. Toch zou de meeste aandacht bij isoleren naar het dak moeten gaan, want via het dak vinden de grootste energieverliezen plaats. 

Isoleer uw dak 

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw dak (beter) te isoleren. Eigenaren van woningen kunnen de blauwe waardebon (tot max. € 70,-) voor energiebesparende maatregelen inzetten voor dakisolatie. Kijk voor meer informatie en voorwaarden over (het verzilveren van) de waardebon op www.winstuitjewoning.nl/oirschot.

 De tekst: Samen op weg naar een Duurzaam Oirschot

Online workshop en energieloket 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw dak (beter) te isoleren? Kijk op www.kempenenergie.nl of volg op donderdag 17 juni de online workshop van KempenEnergie in samenwerking met de Bibliotheek. Naast informatie over subsidiemogelijkheden wordt er ook informatie gegeven over de maatregelen zelf. Met ingang van zaterdag 12 juni kunt u ook weer (op zaterdagen) terecht in het energieloket, Raadhuis Oirschot, Markt 1, 5688 AJ Oirschot.

Logo Kempenenergie