Home » Bestuur en Beleid » Organisatie » Werken in Oirschot

Werken in Oirschot

Over de organisatie

In de gemeente Oirschot werk je in een unieke gemeente in de driehoek Eindhoven - Tilburg - 's-Hertogenbosch. De gemeente, die bestaat uit de kernen Oirschot, Spoordonk en de Beerzen, telt meer dan driehonderd monumentale gebouwen, twee beschermde dorpsgezichten en niet minder dan elf prachtige natuurgebieden.

Werken bij de gemeente Oirschot betekent werken in een organisatie die we typeren als laagdrempelig en gericht op teamplay, waarin iedereen zijn afspraken gewoon nakomt. We werken samen voor een dorp waar we trots op zijn. Alle medewerkers, van bestuurder tot ambtenaar, zijn dan ook erg betrokken bij de inwoners én bij de organisatie. Deze betrokkenheid maakt het vanzelfsprekend dat de medewerkers doen wat ze beloven en op een authentieke manier met elkaar samenwerken. Door de platte organisatiestructuur zijn de lijnen kort en is de samenwerking erg open en direct. Dit komt de sfeer in de organisatie en in Oirschot zeker ten goede.

Naast deze betrokkenheid vindt de gemeente Oirschot het belangrijk dat ze een "lerende organisatie" is. Vandaar dat we medewerkers ruime mogelijkheden bieden om zich te ontplooien en te ontwikkelen. Denk hierbij aan opleidingen en coachingstrajecten. Al met al werken we in Oirschot in een informele en groene omgeving.

Vacatures in de Kempen

Gemeenten Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden hebben een gezamenlijke afdeling 'Personeel & Organisatie' voor vier Kempengemeenten. Deze vier Kempengemeenten kennen ook gelijke arbeidsvoorwaarden. Door deze samenwerking kunnen de gemeenten meer kennis en ervaring delen waardoor er meer kwaliteit wordt gehaald en er efficiënter gewerkt wordt. De samenwerking op het gebied van P&O biedt werknemers meer mogelijkheden om door te groeien en zich te specialiseren binnen de Kempengemeenten.

Op de website van de Kempengemeenten vindt u meer informatie over P&O De Kempen en een overzicht van alle actuele vacatures.