Na de zomervakantie startte Burgemeester Judith Keijzers-Verschelling met het nieuwe initiatief ‘Ontmoet Oirschot’. Onder deze naam gaat ze op pad om vrijwilligerswerk te doen in onze gemeente. “Er worden ontzettend veel activiteiten en initiatieven georganiseerd in onze kernen. Ik wil deze initiatief-nemers graag ontmoeten en zelf een steentje bijdragen”, aldus de burgemeester.

Activiteiten en initiatieven

Het nieuwe initiatief heeft geleid tot een aantal mooie ontmoetingen. Zo was burgemeester Judith Keijzers-Verschelling begin deze maand teller bij de Goede Doelen Week Oirschot-Spoordonk. De collectanten leverden ontzettend veel collectebussen in. Samen met andere tellers was ze druk met enveloppen openen, tellen en sorteren. Ook heeft ze meegeholpen bij de Hutspotactiviteit van Dorpsraad Oostelbeers in augustus. Allebei mooie en goede initiatieven waarbij hulp altijd welkom is.

Aanmelden

Kent u een stichting, bedrijf, instelling of vereniging die het leuk vindt als burgemeester Judith Keijzers-Verschelling een keer komt helpen? Laat het weten via bestuurssecretariaat@oirschot.nl