Sportcoach Oirschot, Dieet Advies Oirschot, WIJzer Oirschot en alle huisartsenpraktijken uit Oirschot en de Beerzen slaan dit jaar weer hun handen ineen om mee te kunnen doen aan de succesvolle Nationale Diabetes Challenge. Het doel is om zoveel mogelijk mensen aan het wandelen te krijgen. Zowel mensen met, als zonder diabetes kunnen zich hiervoor aanmelden. Bewegen is namelijk goed voor ons allemaal. Omdat het niet altijd gemakkelijk is om meer te bewegen, kan de challenge hierbij helpen. Dus wilt u graag meer bewegen, dan bent u van harte welkom om samen met ons deze challenge te volbrengen.

Wat is de Nationale Diabetes Challenge (NDC)?

De NDC is een landelijk beweegprogramma van de Bas van de Goor Foundation waarbij deelnemers samen met een sportcoach of zorgverlener één keer per week in de buurt te wandelen. Samen wandelen is gezellig en goed voor uw gezondheid. 

Programma 2023

Net als in voorgaande jaren is er een 10-weekse wandel challenge. We starten op donderdag 28 september en sluiten de wandelingen af op donderdag 30 november. Er zijn van eerdere wandel challenges nog steeds deelnemers die wekelijks mee wandelen! 

De wandelreeks start op donderdag 28 september. Vanaf dan wordt wekelijks op donderdag gewandeld vanaf 14:00 uur. Startpunt is Wijzer (Oude Grintweg 3b in Oirschot).

We houden rekening met uw wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen en hebben daarvoor drie verschillende routes, u kiest ter plekke waaraan u deelneemt.

Meer weten?

Op onze www.nationalediabeteschallenge.nl/oirschotinbeweging(externe link) vindt u meer informatie. Iedereen die interesse heeft is welkom. Meld u aan voor de eerste wandeling door een mail te sturen aan Sportcoach Oirschot, Corné Boot, c.boot@wijzer-oirschot.nl of bel 06 20441685.

Logo Oirschot in Beweging