Helaas hebben alle comités in onze gemeente besloten om alle Sinterklaasintochten niet door te laten gaan. Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om de intochten op een veilige manier te organiseren. Maar wij kunnen het mooie Sinterklaasfeest niet zomaar voorbij laten gaan. Hieronder lees je wat de comités in elke kern georganiseerd hebben.  

Spoordonk

In Spoordonk ontvangen alle kinderen op school een kleurplaat van Sinterklaas. Helaas vinden er ook geen huisbezoeken plaats in Spoordonk.
 

Wij zoeken nog handjes!

Het comité van Spoordonk heeft nog hulp nodig. Wil jij Spoordonk levendig houden en bijvoorbeeld helpen bij het organiseren van verschillende activiteiten? Neem dan contact met het bestuur van Stichting jeugd Spoordonk via sjsspoordonk@gmail.com.
 

De Beerzen

In de Beerzen kun je je opgeven voor een coronaproef bezoekje (bij de voor- of achterdeur) van twee pieten op 15 november. Daarnaast wordt de Pietenkamer ingericht en daar kunnen alle kinderen een mooie kleurplaat inleveren. 
 

Oirschot

In Oirschot wordt een speciale film opgenomen en deze wordt gedraaid in het theater van de Enck. Helaas kunnen de ‘live’-voorstellingen, zoals die normaal elk jaar in de Enck te zien zijn, niet doorgaan maar vertonen zij dit jaar een bioscoopfilm genaamd: “Wat een poppenkast”. Sinterklaas, Piccolo, Mario, Julio en Pedro zijn druk bezig met de voorbereidingen en opnames. Er wordt achter de schermen hard gewerkt om dit mogelijk te maken. Helaas zijn de coronamaatregelen weer aangescherpt en kunnen zij nog niet starten met de kaartverkoop. Wij vragen jullie om nog even geduld te hebben. De actuele informatie lees je op www.facebook.nl/sinterklaasoirschot

Sinterklaas logeert ook dit jaar in het kleinste huisje. Alle kinderen in Oirschot krijgen een kleurplaat en mogen de kleurplaat in de brievenbus stoppen bij het kleinste huisje.