Het EnergieLoket van KempenEnergie gaan weer open. Vanaf zaterdag 11 september kunnen inwoners van Oirschot weer terecht in het oude Raadhuis van Oirschot, Markt 1. Bij het loket kan iedereen terecht met vragen, voor tips en informatie over het verlagen van je energierekening en het opwekken van duurzame energie op je eigen huis of via een collectief zonnedak.

Elke zaterdag

U kunt er elke zaterdag van 10:00 tot 12:00 binnenlopen zonder afspraak. Er zijn geen kosten aan verbonden. Veel besproken onderwerpen zijn de aanleg van zonnepanelen, het vervangen van de CV-ketel of het verbeteren van huisisolatie. Ook het geven van een second-opinion op offertes of het meedenken over het verlagen van de energierekening zijn onderwerp van gesprek. 

Gratis informatie

Het EnergieLoket wordt gratis aangeboden door KempenEnergie. Deze vereniging zet zich in voor een energieneutraal maken van de Kempen. De EnergieGidsen van KempenEnergie hebben een bouwtechnische achtergrond en zijn ervaringsdeskundigen wanneer het gaat om het verduurzamen van uw huis. Kijk voor meer informatie op www.kempenenergie.nl. U kunt de EnergieLoketten ook vinden in de bibliotheek van Eersel, Bergeijk en Bladel.

Logo Kempenenergie