Wilt u weten hoe energie(on)zuinig uw huis is? En hebt u plannen om te investeren in energiebesparing of zonnepanelen? Dan is een energiescan misschien wat voor u! Er is nu voor een tweede keer een speciale energiescanactie in de gemeente Oirschot. De eerste actie was een succes, daarom neemt de gemeente Oirschot het initiatief voor een tweede actie. 

35 energiescans

De gemeente heeft 35 energiescans bij KempenEnergie ingekocht. Woningeigenaren in de gemeente Oirschot kunnen daar kosteloos gebruik van maken. Wees er dus snel bij, want wie zich het eerst aanmeldt, komt in aanmerking. Tijdens een bezoek aan huis onderzoekt een energiegids van KempenEnergie hoe energiezuinig de woning is. Het verbruik van gas, water en elektriciteit wordt geanalyseerd, net als de isolatie- en ventilatiemogelijkheden. U krijgt tips voor energiebesparing en de toepassing van duurzame energieopwekking. Op www.kempenenergie.nl kunt u meer informatie over de energiescan vinden.

Aanmelden

Heeft u interesse in een gratis energiescan? Meld u dan aan via duurzaamheid@oirschot.nl met in het onderwerp ‘Aanmelding EnergieScan’. Vermeld uw naam en adres in het e-mailbericht. De eerste 35 woningeigenaren die zich melden krijgen een unieke code. Met die code kunnen zij zich via de website van KempenEnergie inschrijven voor de scan. Als de 35 energiescans zijn vergeven, komt u op de reservelijst te staan. 

 De tekst: Samen op weg naar een Duurzaam Oirschot