Uw gemaakte foto op de voorpagina?

De nieuwe gemeentegids is in de maak en verschijnt aan het begin van 2023 in de vorm van een magazine. Met een mooie uitstraling, overzichtelijke informatie en de inhoud zoals u deze van ons gewend bent, willen we ook deze keer weer zorgen voor een handig bewaarexemplaar. Het magazine is niet compleet zonder de foto’s van de inwoners van gemeente Oirschot. Niemand kent onze gemeente beter dan u! We roepen u dan ook weer op uw mooiste foto’s van onze gemeente in te zenden. Wie weet komt uw foto dit jaar wel op de voorkant van het nieuwe gemeentemagazine. En daar is een mooie prijs mee te winnen.  

Wat zoeken wij?

Voor de gemeentegids zijn wij op zoek naar foto’s waarvan je zegt: dat is nou typisch Oirschot. Als levend erfgoeddorp, omringd door vele, prachtige natuurgebieden zijn er talloze plekken denkbaar om mooie foto’s te schieten. Naast foto’s van de natuur, landschappen en gebouwen, zijn ook foto’s van bijvoorbeeld dorpsgezichten of bedrijvigheid van harte welkom. Laten we Oirschot op haar best tonen! Heeft u een prachtige foto, die kenmerkend is voor onze gemeente? Stuur deze dan uiterlijk maandag  7 november in via voorlichting@oirschot.nl.

Praktische tips

We ontvangen de foto graag digitaal en in goede kwaliteit (min. 1500 x 1000 pixels). Is op de foto een gezicht te zien? Dan is het goed om te weten dat er toestemming van de persoon moet zijn voor het openbaar gebruik van de foto. 

Fotowedstrijd

Uit alle inzendingen kiest burgemeester Judith Keijzers-Verschelling de mooiste foto voor de voorkant van de gemeentegids. Bent u de fotograaf van deze foto, dan ontvangt u een leuke prijs! De andere ingezonden foto’s gebruiken wij graag om de binnenkant van de gemeentegids, onze gemeentelijke website, social media en andere gemeentelijke uitingen nog mooier te maken. 

Onderstaande foto is van de uitreiking van vorig jaar. Winnaar Ties Sweyen maakte toen de winnende foto voor de cover van de gemeentegids 2021 - 2022.

De burgemeester overhandigde een afdruk met zijn foto en die van de cover van de officiële gemeentegids 2021-2022.