Wat vind jij van je woon- en leefomgeving? Hoe zijn de voorzieningen in de gemeente Oirschot? En hoe ervaar jij de dienstverlening van de gemeente? Wij nodigen je uit om je mening te geven via het onderzoek ‘Waar staat je gemeente’.

Zo’n 2.000 inwoners ontvangen eind februari een brief met een uitnodiging om aan dit onderzoek deel te nemen. Maar ook als je geen brief hebt ontvangen, kun je je mening geven via www.oirschot.nl/onderzoek.

Uitkomsten

Research 2Evolve, een onafhankelijk onderzoeksbureau, voert het onderzoek uit. De uitkomsten geven ons inzicht in hoe inwoners de gemeentelijke diensten waarderen en wat wij kunnen verbeteren. Na afloop van het onderzoek informeren we jullie over de uitkomsten via www.oirschot.nl, sociale media en de gemeentepagina in het Oirschots Weekjournaal. De uitkomsten zijn ook te vinden op www.waarstaatjegemeente.nl.

Doe je mee?

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Onder de deelnemers verloten wij 10 bonnen van het Land van Oirschot t.w.v. 30 euro. Meer informatie over het onderzoek lees je op www.oirschot.nl.

We zijn erg benieuwd naar jullie mening!

Goed om te weten

  • Met de antwoorden en gegevens gaan wij vertrouwelijk om.
  • Met vragen kun je Research 2Evolve bellen tijdens kantooruren via het gratis telefoonnummer 0800 333 3300. Of een e-mail sturen naar servicedesk@r2e.nl

Wat gebeurt er met je gegevens?

Je adresgegevens gebruiken wij alleen voor het toezenden van de vragenlijst en zijn nergens terug te vinden. Research 2Evolve verbindt zich aan de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Hieronder valt het treffen van maatregelen tegen diefstal, verlies of misbruik van persoonsgegevens. Je antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en blijven anoniem voor de gemeente Oirschot.