Home » Inwoners » Actuele wegwerkzaamheden » Start werkzaamheden Lieveld/Boterwijksestraat/Mousten

Start werkzaamheden Lieveld/Boterwijksestraat/Mousten

​12 augustus starten de wegwerkzaamheden in Lieveld (en een stukje Mousten).  Hierbij wordt door Reyrink Aannemersbedrijf BV ruim 5000 m2 nieuwe verharding aangebracht.

Maatregelen

Naast het aanbrengen van een nieuwe fundering en asfaltlagen worden er ook verschillende maatregelen voor het verbeteren van de verkeersveiligheid aangebracht. Een goed voorbeeld hiervan is het maken van een nieuwe aansluiting van Mousten op de Spoordonkseweg. Daarmee verbeteren wij het zicht op de fietsers langs de Spoordonkseweg. Daarnaast worden er enkele verkeersplateaus aangebracht, onder andere bij de aansluiting van Lieveld op de Boterwijksestraat (zie onderstaande foto).

Afsluitingen

Tijdens de werkzaamheden is het Lieveld afgesloten voor doorgaand verkeer. Als het verkeersplateau, naar verwachting in oktober, wordt aangelegd in de Boterwijksestraat dan is deze ook tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer. Meer informatie hiervoor krijgt u via het Weekjournaal, www.oirschot.nl en www.facebook.nl/gemeenteoirschot.

Einde werkzaamheden

De werkzaamheden zijn naar verwachting medio november gereed.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Focco Nijssen, team Mobiliteit, Beheer & Realisatie, via telefoonnummer (0499) 58 33 33, e-mail info@oirschot.nl.

“dit project is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Provincie Noord-Brabant”

Op onderstaand kaartje ziet u welk deel is afgesloten.

Afsluiting Lieveld

Te downloaden: