Home » Inwoners » Algemene informatie over groene subsidies

Algemene informatie over groene subsidies

Oirschot heeft een prachtig uitgestrekt buitengebied. Als inwoner van Oirschot kunt u genieten van het zeer gevarieerde landschap. Unieke landgoederen, dichtbegroeide bossen, uitgestrekte heidevelden en landelijke beekdalen maar ook prachtige bolle akkers, bloemrijke graslanden en oude landschappelijke beplanting wisselen elkaar af.

Gemeente Oirschot vindt het behouden van het karakteristieke Oirschotse landschap erg belangrijk. Om mensen te motiveren mee te doen aan natuur- en landschapsbehoud zijn er vanuit de gemeente, provincie Noord-Brabant en de Europese Unie subsidies beschikbaar gesteld voor natuur- en landschapsbeheer én voor de aanleg van nieuwe natuur en landschapselementen. Woont u in het buitengebied? Dan is er een grote kans dat u in aanmerking komt voor een van de vele ‘groene subsidies’. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste in gemeente Oirschot beschikbare subsidies.

Voor meer informatie neemt u contact op met Paul van Limpt op 06-30597901 of pvlimpt@praedium.eu.