Home » Inwoners » Zorg, werk en welzijn » Loket WIJzer

Loket WIJzer

Dé plek voor vragen en advies over zorg, jeugdhulp en werk.

In het dagelijkse leven, loop je soms tegen problemen aan. Dit kan gaan om school, opvoeding, werk of andere zorgen. De meeste mensen regelen dat zelf. Toch heeft iedereen wel eens ondersteuning nodig. Dan kunt u terecht bij WIJzer.

Eén loket

Als u ondersteuning nodig heeft op gebied van zorg, werk of jeugdhulp kunt u bij één en hetzelfde loket terecht: WIJzer. U hoeft dus niet meer voor verschillende vragen bij verschillende loketten te zijn. Het voormalige Centrum voor Jeugd en Gezin en het Lokaal Loket zijn ook een onderdeel van WIJzer geworden. Zo kunnen alle zorg- en hulpverleners optimaal met elkaar samenwerken en u beter van dienst zijn.

Uw vraag

Op de website van WIJzer vindt u informatie en advies over zorg, werk en jeugdhulp. U kunt rechtstreeks een vraag stellen aan de medewerkers van WIJzer. Wilt u graag persoonlijk contact, dan kunt u hen ook bellen of langskomen bij het loket in de Enck of op een van de andere locaties. Zij helpen u graag verder. Bij WIJzer krijgt u altijd één contactpersoon. Deze persoon stelt samen met u een ondersteuningsplan op. Uw eigen kracht (wat kunt u zelf doen?) en die van uw omgeving (familie, vrienden, buren) staan hierbij centraal.

Contact

Op de website www.wijzer-oirschot.nl  kunt u 24 uur per dag terecht. U kunt (anoniem) vragen stellen aan een medewerker van WIJzer via het contactformulier. Op het gebied van jeugd kunt u ook vragen stellen in het forum.

WIJzer is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur via (0499) 33 51 42. Als de medewerker niet direct een antwoord heeft, dan wordt u altijd later teruggebeld.

Als u liever een medewerker van WIJzer persoonlijk spreekt, kunt u dagelijks tussen 9.00 en 13.00 uur terecht bij het loket in De Enck (De Loop 67) in Oirschot.