Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Aanvragen individuele subsidie muzikale en culturele vorming voor schooljaar 2017-2018 kan nog tot 1 augustus

Aanvragen individuele subsidie muzikale en culturele vorming voor schooljaar 2017-2018 kan nog tot 1 augustus

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Ouders en/of verzorgers kunnen tot 1 augustus 2018 subsidie aanvragen voor muziek-, dans- en theaterlessen voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar. Dit geldt voor het huidige schooljaar 2017-2018.

Ook moeten de kinderen lessen volgen bij een docent die tenminste in het bezit is van een HBO-diploma van het conservatorium, dansacademie of theateropleiding. Aanvragen kan via www.oirschot.nl/subsidie.

Hoe werkt de aanvraag?

Voor het aanvragen van subsidie kunt u gebruik maken van het elektronisch aanvraagformulier via www.oirschot.nl/subsidie. Voor het invullen van het e-formulier heeft u DigiD nodig. We vragen u om de factuur en alle betalingsbewijzen van het cursusgeld toe te voegen aan het formulier.  

Diploma docent

Van een aantal docenten hebben wij de diploma’s al ontvangen, deze hoeft u niet meer met het aanvraagformulier mee te zenden. Een overzicht van deze docenten vindt u ook op www.oirschot.nl/subsidie. Staat de docent van uw zoon of dochter niet op deze lijst dan vragen we u  zijn of haar diploma wel met het aanvraagformulier naar ons toe te sturen.

Vragen

Als u vragen heeft over deze subsidieregeling kunt u contact op nemen met Jacqueline Kremer, gemeente Oirschot via telefoonnummer (0499) 58 33 33, e-mail info@oirschot.nl.