Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Aanvragen individuele subsidie muzikale en culturele vorming voor schooljaar 2018-2019 kan nog tot 1 augustus 2019

Aanvragen individuele subsidie muzikale en culturele vorming voor schooljaar 2018-2019 kan nog tot 1 augustus 2019

Ouders en/of verzorgers kunnen tot en met 1 augustus 2019 subsidie aanvragen voor het huidige schooljaar 2018-2019 voor hun kinderen in de leeftijd van 6 tot 18 jaar die muziek-, dans- en theaterlessen volgen bij een docent die tenminste in het bezit is van een HBO-diploma van het conservatorium, dansacademie of theateropleiding.

Voor het aanvragen van subsidie kunt u gebruik maken van het elektronisch aanvraagformulier in het digitale loket op de site van de gemeente www.oirschot.nl. Voor het invullen van het e-formulier heeft u DiGiD nodig. Dit formulier gaat vergezeld met de factuur en alle betalingsbewijzen van het cursusgeld. Van een aantal docenten hebben wij reeds de diploma’s ontvangen, deze hoeft u niet meer met het aanvraagformulier mee te zenden. Een overzicht van deze docenten vindt u op onze website, staat de docent van uw zoon of dochter niet op deze lijst dan dient u  zijn of haar diploma wel met het aanvraagformulier naar ons toe te sturen.

Als u vragen heeft over deze subsidieregeling kunt u contact op nemen met onze medewerkster Jacqueline Kremer. Zij is bereikbaar op het algemene telefoonnummer 0499-583 333.