Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Afscheid Ruud Severijns

Afscheid Ruud Severijns

Mede namens Marleen wil ik iedereen van harte bedanken voor het geweldige afscheid dat ik heb gekregen als vertrekkend burgemeester van Oirschot. De rit van huis naar het gemeentehuis met de brandweer van de posten Oirschot en De Beerzen was onvergetelijk - ook voor onze kinderen en kleinkinderen.

De bijzondere raadsvergadering was heel waardig en speciaal waarbij ik trots en vereerd de Zilveren Erepenning van de gemeente Oirschot mocht ontvangen.

De receptie in cultureel centrum De Enck, waarbij velen van u  ons de hand kwamen drukken, was hartverwarmend.

Heel bijzonder hebben wij de speciale optredens ervaren van de diverse lokale artiesten in zowel het gemeentehuis als in De Enck. Het optreden tot slot van alle acht gilden van de gemeente Oirschot met vendelgroet en de aubade van alle muziekverenigingen van Spoordonk, Oirschot en De Beerzen waren indrukwekkend.

Nogmaals bijzonder veel dank voor dit groots afscheid en wij wensen de inwoners van Oirschot, De Beerzen en Spoordonk alle goeds toe.

Ruud Severijns