Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Brandstore blijft voorlopig in het Oude Raadhuis

Brandstore blijft voorlopig in het Oude Raadhuis

VVV Oirschot en het Centrummanagement zijn vanaf september 2017 gevestigd in het Oude Raadhuis. Onder de naam Brandstore verleiden, verrassen en verbinden zij hier toeristen, maar ook inwoners, met ons mooie Oirschot.

Vorige week heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om de periode voor huisvesting van de Brandstore in het oude raadhuis te verlengen tot in ieder geval 1 juli 2018. Hieronder leest u wat we de komende tijd gaan doen.

Wat gaan we doen?

De komende periode gaan VVV Oirschot en het Centrummanagement gebruiken om een professionele organisatie op te zetten genaamd: Visit Oirschot! Deze organisatie gaat ervoor zorgen dat iedereen Oirschot wil ontdekken en bezoeken.

Daarnaast werken we deze periode aan een breed gedragen businessplan om Oirschot kwalitatief op de kaart te zetten. Daarbij bekijken we ook hoe we in de toekomst de kosten voor de huisvesting in het Oude Raadhuis gaan waarborgen.

Bedankt!

VVV Oirschot en het Centrummanagement willen alle bedrijven, stichtingen, ondernemers, vrijwilligers, verenigingen en gemeente Oirschot bedanken voor hun bijdrage in dit proces!

Nieuwsgierig?

Als u nog vragen heeft of nieuwsgierig bent geworden, kom dan eens een kijkje nemen. U staat versteld van al het moois dat de gemeente Oirschot te bieden heeft. U bent van harte welkom!