Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Burendag = opschoondag!

Burendag = opschoondag!

Dit item is verlopen op 26-09-2018.

Op zaterdag 22 september is het landelijke burendag. In Oirschot combineren we deze gezellige dag dit jaar met de landelijke opschoondag. Steken jullie met je buren ook samen de handen uit de mouwen om ’s middags gezellig samen na te praten en bij te kletsen?

Jouw wijk, jouw thuis

Niemand kent jouw wijk beter dan jij. Het is een plaats waar je thuis bent, je hond uitlaat, met je kinderen speelt, elkaar helpt of je hobby beoefent. Het is fijn als deze plek opgeruimd en schoon is. Zwerfafval hoort hier dan ook niet thuis, maar het zwerft er wel rond.

Samen voor schoon

Op zaterdag 22 september kun je samen met je buren in actie komen om het zwerfafval uit jouw wijk te verwijderen, tijdens de landelijke Burendag. Samen steek je een paar uur flink de handen uit de mouwen. De gemeente zorgt voor materialen om zwerfafval te ruimen. Al het zwerfafval wordt verzameld in grote zakken en door de gemeente verwerkt. En jij kunt trots en tevreden door een schone wijk naar huis.

Meedoen? Schrijf je dan snel in!

Wil jij met je buurt meedoen aan de opschoonactie tijdens de burendag op 22 september? Laat het ons dan weten en schrijf jezelf of je wijk in via www.oirschot.nl/zwerfafval. Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar teamschoon@onsburo.eu.