Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Controle op bedrijventerrein De Stad

Controle op bedrijventerrein De Stad

Dit item is verlopen op 30-03-2019.

Vanochtend hebben de gemeente en de politie een controleactie uitgevoerd aan de Industrieweg op bedrijventerrein De Stad in Oirschot. Bij de controle is een ruimte aangetroffen waarin materialen lagen voor een hennepkwekerij. 

Ook zijn er enkele bestuursrechtelijke overtredingen geconstateerd, bijvoorbeeld op het gebied van milieu, brandveiligheid en gebruik. Gemeente en politie voeren gezamenlijke acties als deze periodiek uit om meer inzicht te krijgen in de bedrijfsactiviteiten die daar plaatsvinden, in het belang van de leefbaarheid en veiligheid van onze samenleving.

Uw melding helpt ons

Naast de rol van de overheid is ook de rol van de inwoner of ondernemer ontzettend belangrijk! U bent de ogen en oren van de wijk, en met uw oplettende blik kunnen we de georganiseerde misdaad nóg beter aanpakken. Volgende week vindt u een flyer in uw brievenbus over hennepkwekerijen & drugslabs, om de gevaren hiervan onder de aandacht te brengen. Heeft u vermoedens van ondermijning of criminaliteit? Meld dit dan! Dit kan bijvoorbeeld bij uw wijkagent (of 0900-8844), maar ook via Meld Misdaad Anoniem.Meld, 0800-7000. #SamenSterkTegenOndermijning