Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Cursus in Balans Blijven

Cursus in Balans Blijven

Dit item is verlopen op 29-03-2019.

Vallen is waarschijnlijk voor veel mensen niet iets om dagelijks bij stil te staan. Als jongeren vallen dan staan ze binnen de kortste keren weer op hun benen. Voor ouderen ligt dat anders. Een valpartij kan een hoop narigheid veroorzaken.

Niet alleen in de vorm van lichamelijk letsel, variërend van blauwe plekken tot botbreuken, vallen kan uw zelfvertrouwen aantasten. Bovendien kan een valongeluk leiden tot verlies van zelfstandigheid.

Het goede nieuws is dat u er zelf wat aan kan doen! Hoe? Dat wordt in drie bijeenkomsten haarfijn uitgelegd tijdens de cursus ‘In Balans’. Deze is voor mensen vanaf 70 jaar, maar bent u jonger en heeft u interesse om mee te doen dan bent u van harte welkom.

Informatie en vragen

De informatiebijeenkomst staat gepland op donderdag 28 maart van 13.30 tot 16.00 uur, bij KBO Oirschot, De Vier Uitersten 17 in Oirschot. We heten u van harte welkom bij deze informatiebijeenkomst.  Vanaf 13.15 uur staat de koffie en thee klaar.

Vervolg cursus

Na de informatiebijeenkomst kunt u een cursus van drie weken volgen. Deze speciale cursus versterkt de spieren, vergroot de flexibiliteit en zorgt ervoor dat u alles met meer ontspanning kunt doen. De cursus is voor iedereen. De drieweekse cursus start vanaf donderdag 4 april, bij de KBO in Oirschot.

Vragen

Voor vragen en aanmelden kunt u contact opnemen met Corné Boot, Sportcoach van Oirschot in Beweging. U kunt hem bereiken via c.boot@wijzer-oirschot.nl of telefonisch via 06 -204 41 685.