Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Een week lang… Goed voor elkaar

Een week lang… Goed voor elkaar

Dit item is verlopen op 16-11-2018.

Van maandag 12  tot en met vrijdag 16 november kunnen alle inwoners, maar vooral inwoners die als vrijwilliger of (jonge) mantelzorger actief zijn in onze gemeente, deelnemen aan de ‘Goed voor elkaar week’.

Tijdens deze week worden er diverse informatieve en educatieve bijeenkomsten en workshops georganiseerd. Een week van ontspanning, inspanning en vooral van voldoening!

WIJzer wil met deze speciale ‘Goed voor elkaar week’ iets extra’s geven aan alle vrijwilligers en mantelzorgers die zich het hele jaar door inzetten voor de samenleving, of voor mensen die net wat extra hulp nodig hebben. We nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen aan de ‘Goed voor elkaar week’.

De komende week houden we u via het Weekjournaal en onze website www.wijzer-oirschot.nl op de hoogte over het programma. Als het programma bekend is publiceren we dit op de website van WIJzer en is het verkrijgbaar bij Team WIJzer in De Enck, bij huisartsen en bij de gemeente.