Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Energieloket voortaan in D’n Inloop

Energieloket voortaan in D’n Inloop

Dit item is verlopen op 30-01-2019.

KempenEnergie ondersteunt inwoners bij het nemen van energiebesparende maatregelen en het zelf opwekken van duurzame energie. Elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur kunt u in D’n Inloop, de Vier Uitersten 17 in Oirschot, terecht bij het Energieloket dat bemand wordt door vrijwilligers van KempenEnergie. Bij dit Energieloket krijgt u antwoord op al uw vragen over de energie in uw eigen woning.

Is uw energierekening te hoog? Wilt u weten wat isoleren kan betekenen voor uw energieverbruik? En hoe gaat dat nu in de praktijk met zonnepanelen? Wat leveren die écht op? Of zou u zelfs uw woning willen ombouwen naar een energieneutrale woning? Allemaal vragen die de revue passeren in het Energieloket. De vrijwilligers van het loket hebben veel praktijkervaring en kunnen u voorzien van adviezen en informatie. En van een kopje koffie natuurlijk.

Energiescan

Daarnaast kunnen leden van de vereniging KempenEnergie (kosten: € 25 per jaar) gratis een Energiescan aanvragen voor hun woning. Dan komt een vrijwilliger bij u aan huis bekijken hoe de situatie is en wat de mogelijkheden zijn. U krijgt vervolgens een advies op maat. Dit alles is helemaal gratis, vrijblijvend en onafhankelijk. Zo helpen zij u graag om te besparen op uw energiekosten, de waarde van uw woning te verhogen en bij te dragen aan de klimaatproblematiek én aan uw wooncomfort. Meer weten? Kom eens langs op zaterdagochtend bij D’n Inloop of kijk op www.kempenenergie.nl 

Nieuwe locatie Energieloket