Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Ervaringsgroepen Oirschot – nog enkele plaatsen vrij bij training kartrekkers

Ervaringsgroepen Oirschot – nog enkele plaatsen vrij bij training kartrekkers

Een support netwerk is een verzameling van lokaal georganiseerde ervaringsgroepen voor iedereen die de behoefte heeft over een specifiek onderwerp met anderen van gedachten te wisselen.  Bijna ieder onderwerp is geschikt om met elkaar te bespreken. Het gekozen onderwerp is in grote mate afhankelijk van de behoefte binnen de groep. In Oirschot zijn al een aantal groepen actief waar je bij kunt aansluiten.

Voorbeelden van onderwerpen zijn bijvoorbeeld:

  • Opvoeding
  • Eenzaamheid
  • Mobiliteit

Opleiding kartrekkers

Iedere groep heeft twee kartrekkers die samen de avonden coördineren. De kartrekkers worden ondersteund door WIJzer en geschoold door Markieza. 26 september start een nieuwe training om nieuwe kartrekkers op te leiden. De training is drie keer op donderdagavond. Na de training kun je een groep voorzitten en weet je binnen welke methode je kunt werken. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om een ervaringsgroep te gaan starten? Heb je interesse samen met anderen ervaringen uit te wisselen, bijvoorbeeld over het opvoeden van tieners, omgaan met iemand in je omgeving met een vorm van autisme of heb je vragen over het starten of deelnemen aan een groep, mail dan naar info@wijzer-oirschot.nl, bel met 06-14903575 of loop binnen op woensdagochtend tussen 10.00-12.00 uur bij Team Wijzer in de Enck (ruimte 0.01) met al je vragen over ervaringsgroepen.