Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Geef je mening over onze fietsroutes!

Geef je mening over onze fietsroutes!

Fietsen. (Bijna) iedere Nederlander kan het, maar lang niet iedere Nederlander doet het regelmatig. En dat is jammer, want fietsen is plezierig, praktisch en gezond. De Fietsersbond vindt dat elke fietser zich onbezorgd in het Nederlandse verkeer moet kunnen bewegen. Er zijn daarom allerlei initiatieven om het fietsklimaat te verbeteren, zoals de verkiezing van de Fietsstad 2020.

De gemeente Oirschot is continu bezig met het optimaliseren van de recreatieve routes. Hieronder vallen wandel-, fiets-, mountainbike- en ruiterroutes. Met de enquête van de Fietsersbond willen we een beter beeld krijgen van de fietsroutes in onze gemeente. Wil jij ons meehelpen om een beter beeld te krijgen over de fietsers en fietsroutes en fietspaden? Vul de enquête dan snel in: deze staat online van 13 augustus tot en met 31 oktober 2019 op www.fietsstad.nl.  En maak kans op een elektrische fiets!