Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Gemeente Oirschot is op zoek naar een Medior Communicatieadviseur

Gemeente Oirschot is op zoek naar een Medior Communicatieadviseur

Oirschot is een unieke gemeente binnen de Brainportregio en De Kempen. Wij zijn rijk aan prachtig erfgoed en verrassende natuurgebieden. Vanuit onze kernboodschap: ‘Monumentaal, ondernemend en groen, daar voelt de MENS zich thuis’ werken we eraan om onze gemeente levendig en leefbaar te houden voor inwoners, bedrijven en toeristen. We zoeken de verbinding met de samenleving en ondersteunen goede initiatieven. Ook vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen in onze gemeente.

Communicatie is een belangrijk instrument om de verbinding te maken met de Oirschotse samenleving. De gemeente is op zoek naar een communicatieadviseur die houdt van uitdagingen en zich thuis voelt in de gemeente Oirschot.

Ben jij die coach en adviseur met een heldere blik op het communicatie vak? Dan is deze boeiende functie iets voor jou!

Medior Communicatieadviseur (28 uur per week)

Wat zijn je taken?

Samen met onze senior communicatieadviseur en web coördinator/communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van de gemeente.

• Je adviseert en ondersteunt bestuur, management, afdelingen en individuele medewerkers over communicatieaspecten en -strategieën binnen projecten/werkzaamheden via de methodiek Factor C;
  • Je voert voor de interne, externe en corporate communicatie de werkzaamheden uit;
  • Je bent perswoordvoerder en onderhoudt contacten met de media;
  • Je ontwikkelt en beheert de communicatiemiddelen;
  • Je verzorgt de mediawatching en de inzet van social media.

Wat vragen wij?

• Hbo-niveau op communicatiegebied;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Inzicht in en gevoel voor maatschappelijke, bestuurlijke en politieke verhoudingen;
  • Redactioneel sterk;
  • Proactief, zelfstandig, flexibel en coach- en adviesvaardig.

Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische omgeving waarin plaats is voor opleiding en ontwikkeling. Verder bieden wij een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met de mogelijkheid van variabele werktijden in een organisatie in beweging. Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een salaris geboden in functieschaal 9 (maximaal € 3.805,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Je krijgt in eerste instantie een aanstelling van één jaar. Afhankelijk van jouw inzet en doorgemaakte ontwikkeling wordt dit omgezet naar een vaste aanstelling.

Ga jij de uitdaging aan?

Je sollicitatie kun je tot 17 juni 2019 richten aan het college van B&W van de gemeente Oirschot via (bij voorkeur) vacature@kempengemeenten.nl of Postbus 11, 5540 AA Reusel. Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Hendrikje Gloudemans (communicatieadviseur), telefoon 06-10528728 en voor personele vragen bij Saskia Willems (teammanager a.i.), telefoon (0499) 58 33 33.