Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Gezellig wonen in de dorpskern van Oostelbeers

Gezellig wonen in de dorpskern van Oostelbeers

Op een unieke locatie, midden in het kloppend hart van het dorp, ontwikkelt Bouwbedrijf van Gisbergen, onder architectuur van Gewoon Architecten, vier unieke woningen.

Het woningbouwplan bestaat uit twee starterswoningen, één vrijstaand geschakelde gezinswoning en één vrijstaand geschakelde meer-generatie woning. Als u graag wil wonen op een unieke locatie in het kloppend hart van het dorp; grijp dan deze zeldzame kans. Want in de kern van het dorp komt ruimte voor gezelligheid. Met de heilige Andreas in de buurt ben je verzekerd van levendige mogelijkheden, uitstapjes en vergezichten. Kansen om te wonen, werken, wandelen en genieten. Want het leven, dat moet je vieren met gezelligheid. Zo woon je gezegend en wel, in Oostelbeers!

Verkoopinformatie

Als u interesse heeft in één van de bouwkavels kunt u uw belangstelling kenbaar maken bij Nathalie van Gisbergen van Lommers Makelaardij in Bladel. Zij is telefonisch of via e-mail te bereiken op (0497) 36 98 98 of bladel@lommersmakelaars.nl. Via haar is ook het inschrijfformulier te verkrijgen. Het inschrijfformulier is ook te downloaden via www.oirschot.nl/woningbouw.

Aanmelden

Als u interesse heeft in één van de bouwkavels kunt u het inschrijfformulier invullen en ondertekend naar de gemeente sturen. Inschrijving op deze bouwkavels en deelname aan loting is kosteloos. De inschrijftermijn sluit op maandag 18 december 2017 om 12.00 uur.

Loting

Uiterlijk de dag vóór loting ontvangt u van de gemeente per post een ontvangstbevestiging met daarin een uitnodiging tot deelname aan de loting. Bij voldoende aanmeldingen vindt op woensdag 20 december 2017 om 20.30 uur de loting plaats in het gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Let op: u loot alleen mee als u van de gemeente een uitnodiging heeft gekregen tot deelname aan de loting.

Meer informatie

De verkoopinformatie kunt u vinden op www.gisbergen.nl, de website van Bouwbedrijf van Gisbergen. U kunt daar ook de brochure downloaden.