Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Gezocht: de mooiste foto’s van Oirschot

Gezocht: de mooiste foto’s van Oirschot

Dit item is verlopen op 31-05-2018.

Schuilt er in u een fotograaf of bent u een fotograaf? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar de mooiste foto’s van onze gemeente. Op dit moment zijn wij bezig met het maken van de gemeentegids  2018-2019.

Met uw foto’s gaan  we de gemeentegids 2018-2019 en de gemeentelijke website verfraaien. De allermooiste ingezonden foto’s, komen op de voorkant van de gemeentegids! Stuur ze voor 1 juni 2018 op naar voorlichting@oirschot.nl.

Wat zoeken wij?

Voor de gemeentegids zijn wij opzoek naar foto’s waarvan je zegt: dat is nou typisch Oirschot. De gemeente Oirschot kent met 11 natuurgebieden en de ruim 300 monumenten talloze plekken om mooie foto’s te schieten. Naast foto’s van de natuur/ landschappen en gebouwen, zijn ook foto’s van bijvoorbeeld dorpsgezichten, evenementen of bedrijvigheid van harte welkom. Heeft u die ene prachtige foto, die kenmerkend is voor onze gemeente? Stuur deze dan in via voorlichting@oirschot.nl.

Praktische tip

We willen de foto graag digitaal ontvangen en het liefst van goede kwaliteit (min. 1500 x 1000 pixels).

Fotowedstrijd

Uit alle inzendingen kiest burgemeester Judith Keijzers-Verschelling de mooiste foto voor de voorkant van de gemeentegids. Bent u de fotograaf van deze foto dan ontvangt u een leuke prijs. Van de andere inzendingen willen wij de foto’s graag gebruiken, om de binnenkant van de gemeentegids, onze gemeentelijke website, Social  Media en andere gemeentelijke uitingen nog mooier te maken.

Winnende foto Gemeentegids 2017-2018 gemaakt door Simon van der Steen