Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Goed voor elkaar festival voor vrijwilligers en mantelzorgers

Goed voor elkaar festival voor vrijwilligers en mantelzorgers

Dit item is verlopen op 17-11-2018.

Programma bekend
Van maandag 12  tot en met vrijdag 16 november kunnen alle inwoners, maar vooral inwoners die als vrijwilliger of (jonge) mantelzorger actief zijn in onze gemeente, deelnemen aan de ‘Goed voor elkaar week’. Doet u ook mee?

Tijdens deze week worden er diverse informatieve en educatieve bijeenkomsten en workshops georganiseerd. Een week van ontspanning, inspanning en vooral van voldoening!

U kunt bijvoorbeeld meedoen met een massagecursus, een rondleiding door ons monumentale dorp, een cursus over omgaan met dementie. Maar er is ook de mogelijkheid voor een gesprek met een mantelzorgmakelaar over hoe u werk combineert met mantelzorg of een workshop ‘Koken met zonder vlees’. Voor elk wat wil dus!

Programma en aanmelden

Het programma voor de Goed voor elkaar week is bekend! U kunt het programma vinden op www.wijzer-oirschot.nl onder het kopje ‘Nieuws of op www.oirschot.nl. Daarnaast is het programma verkrijgbaar bij Team WIJzer in De Enck, bij huisartsen en bij de gemeente.

Wilt u meedoen aan een activiteit? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar aanmelden@wijzer-oirschot.nl.

Te downloaden: