Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Huisstijl gemeente Oirschot

Huisstijl gemeente Oirschot

Oirschot, monumentaal, ondernemend en groen, daar voelt de MENS zich thuis. Met deze slogan laten we zien wat de gemeente Oirschot te bieden heeft en samen werken we eraan om dit uit te stralen. Deze slogan is vorig jaar vastgesteld door de gemeenteraad.

Het geeft ons richting en houvast in alles wat we voor en met onze inwoners en partners doen.

Onze huisstijl

Deze slogan passen we niet alleen toe als we aan het werk zijn, maar komt ook terug in onze houding, gedrag en in onze communicatie. Eén van de dingen die we daarom aanpassen, is onze huisstijl. Dit doen we stap voor stap, zodat we heel geleidelijk groeien naar onze nieuwe uitstraling. We hebben ons briefpapier, de enveloppen, visitekaartjes en felicitatiekaarten al in een nieuw jasje gestoken. Zoals u bovenaan deze pagina kunt zien is het Weekjournaal vanaf nu ook in nieuwe stijl!

Uw mening

Natuurlijk zijn we erg benieuwd naar uw reactie! Wat vindt u ervan, heeft u opmerkingen? Laat het ons dan weten! Dit kan door een berichtje te sturen naar voorlichting@oirschot.nl of via WhatsApp naar (06) 23 20 98 13.