Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Informatiebijeenkomst langzaamverkeersbrug 25 juni 2018

Informatiebijeenkomst langzaamverkeersbrug 25 juni 2018

Dit item is verlopen op 26-06-2018.

De plannen om een langzaamverkeersbrug aan te leggen over het Wilhelminakanaal, ter hoogte van het Standaardplein, krijgen steeds meer vorm. De afgelopen periode heeft de aanbesteding voor deze brug plaatsgevonden, deze is inmiddels afgerond. 

We houden u graag op de hoogte over de voortgang van dit project en nodigen u dan ook graag uit voor een informatiebijeenkomst. Deze organiseren we op 25 juni 2018 in Brouwerij Van de Oirsprong in Oirschot. U ben vanaf 19.30 uur welkom.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze informatieavond presenteren we het definitieve ontwerp van de nieuwe brug en kunt u kennis maken met de aannemer die de brug gaat aanleggen. Daarnaast is er voldoende tijd om vragen te stellen.               

Planning

We verwachten dat we het najaar kunnen starten met de aanleg van de brug. Als alles volgens plan verloopt, is de brug in het voorjaar van 2019 klaar voor gebruik. Meer weten over de langzaamverkeersbrug? Kijk dan op www.oirschot.nl/oirschotblijvendverbonden of neem contact op met de projectleider Sander Klein Obbink, telefoon (0499) 58 33 33, e-mail info@oirschot.nl.