Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Informatieverzoeken uit het gemeentearchief

Informatieverzoeken uit het gemeentearchief

Vanaf 22 oktober brengen we kosten in rekening
Regelmatig ontvangen wij verzoeken om informatie uit het archief op te zoeken. Bijvoorbeeld over bodeminformatie, milieuvergunningen of bouwvergunningen. Wij verstrekken u deze informatie graag, maar het opzoeken van deze informatie kost ons ook de nodige tijd.

Daarom brengen we vanaf 22 oktober 2018 kosten in rekening voor het beantwoorden van informatievragen uit het gemeentearchief.

Kosten

We brengen € 22,30 per kwartier in rekening. Voor het digitaal verzenden van documenten brengen we geen extra kosten in rekening. Kopieën in papieren vorm kosten per A4 zwart/wit € 0,30 en per A4 in kleur € 0,50. Deze tarieven zijn vastgelegd in de legesverordening die u vindt op www.oirschot.nl/verordeningen.

Meer informatie

Meer informatie over het gemeentearchief vindt u op www.oirschot.nl/archief. Via deze site kunt u ook online een informatieverzoek doen.