Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Inzet Bali Runners Oirschot

Inzet Bali Runners Oirschot

Dit item is verlopen op 10-07-2019.

Samenwerken aan de samenleving
De gemeente Oirschot deelt regelmatig verhalen vanuit de samenleving via de eigen communicatiemiddelen. Door initiatieven en actieve inwoners, organisaties of ondernemers het woord te geven, laten we zien dat we onze samenleving samen invulling geven. Zo geven we samen invulling aan ons uitgangspunt: Oirschot, monumentaal, ondernemend en groen, daar voelt de MENS zich thuis. Deze week delen we een mooi resultaat dankzij de inzet van Bali Runners.

Dankzij de geweldige hulp van de inwoners van de Gemeente Oirschot hebben de Bali Runners in het afgelopen jaar zoveel geld opgehaald dat zij de operaties en andere behandelingen van 20 Indonesische kinderen hebben kunnen financieren. Deze kinderen hadden een orthopedisch behandelbare beperking en hadden nooit (goed) kunnen lopen. Zonder de hulp van de inwoners van de Gemeente Oirschot was het nooit gelukt om deze kinderen te helpen.

Pusat Rehabilitasi Harapan Jaya in Pematangsiantar op Sumatra, waar de kinderen geopereerd zijn en hun andere behandelingen hebben gehad, heeft een volledige verantwoording van de kosten gestuurd in de vorm van facturen en onkostennota's. De inwoners van de Gemeente Oirschot kunnen er dus voor 100% zeker van zijn dat hun donaties en andere vormen van hulp goed zijn besteed.

Bali Runners heeft een fotoboek gemaakt van het resultaat. In het fotoboek staan een aantal organisaties en sponsors genoemd. Het is onmogelijk om iedereen te noemen. Het fotoboek is dus ook voor iedereen.

Het fotoboek kan je inzien via www.oirschot.nl