Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Judith Keijzers-Verschelling nieuwe burgemeester van Oirschot

Judith Keijzers-Verschelling nieuwe burgemeester van Oirschot

Vorige week is mevrouw mr. J.C.R. Keijzers-Verschelling (Judith) benoemd als burgemeester van de gemeente Oirschot.

Mevrouw Keijzers-Verschelling is momenteel wethouder in de gemeente Waalwijk. Ze wordt op maandag 2 oktober officieel geïnstalleerd als burgemeester van Oirschot. Meer informatie hierover volgt.

Judith Keijzers-Verschelling (1978) is gehuwd en woont met haar man en twee zonen in Son en Breugel. In haar loopbaan was zij onder meer werkzaam bij ABAB Accountants en Adviseurs, PricewaterhouseCoopers (PwC) Nederland en als wethouder bij de gemeente Son en Breugel. Eerder was zij in die gemeente ook raadslid voor het CDA. Judith is namens deze partij lid van Provinciale Staten geweest en was voorts actief als bestuurslid voor de Stichting Cultuurpromotie Helmond / Stichting Muziekpromotie Helmond (Poppodium Lakei). Op dit moment is Judith te Son en Breugel vice-voorzitter van de Raad van Toezicht van de Emiliusschool  (voor kinderen van 4-20 jaar met een meervoudige beperking) en voorzitter van de Lokale Oudercommissie van Korein Kinderplein.

Judith Keijzers-Verschelling