Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Kom ook in actie tijdens de Landelijke Opschoondag op 23 maart 2019!

Kom ook in actie tijdens de Landelijke Opschoondag op 23 maart 2019!

Dit item is verlopen op 24-03-2019.

Op zaterdag 23 maart is de Landelijke Opschoondag! In de gemeente Oirschot ruimen inwoners jaarlijks op verschillende plaatsen zwerfafval op. Jong en oud, verenigingen, sportclubs, … iedereen mag meedoen! Deze opschoonactie is een landelijk initiatief en wordt georganiseerd door de gemeente Oirschot en onsburo.

Landelijke Opschoondag 2019

Gemeente Oirschot ondersteunt iedereen die deze dag in actie komt met opruimmaterialen. Willen jij en je buren, collega’s, vrienden of familie de buurt een stuk schoner maken? Fijn, want hoe meer mensen meedoen en de handen uit de mouwen steken, hoe groter het effect. Meld je dan via www.oirschot.nl/landelijkeopschoondag aan voor deze opschoonactie.

Een leuke prijs winnen?

Alle deelnemers ‘winnen’ sowieso een schone buurt, maar kunnen ook meedoen met de Afvalbingo. Gewapend met afvalgrijpers en een bingokaart is geen enkel stukje zwerfafval veilig en worden kinderen ware afvalhelden. Bij een volle bingokaart worden zij beloond met een leuke verrassing. En dat is niet alles: alle deelnemende groepen maken kans op een fantastische prijs! Meer informatie hierover volgt.

Enthousiast geworden?

Kom in actie en meld je aan op www.oirschot.nl/landelijkeopschoondag. Je hebt nog voldoende tijd om buren, vrienden, collega’s, leerlingen of familie enthousiast te maken om mee te doen.

Heb je geen groep, maar wil je toch graag meedoen? Meld je aan als zelfstandige opruimer of sluit bij een groep aan. Hopelijk tot ziens op de Landelijke Opschoondag!

landelijke opschoondag