Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Leefbaarheidsplannen 2018

Leefbaarheidsplannen 2018

Dit item is verlopen op 01-07-2018.

Samen leven Oirschot
Alle leefbaarheidsnetwerken in onze gemeente maken jaarlijks een leefbaarheidsplan. In dit plan staat wat zij belangrijk vinden in hun buurt en waar ze, samen met gemeente, politie en andere partners, aandacht voor hebben en aan werken. De plannen zijn een uitwerking van de wensen en ideeën van de netwerken die samen met de inwoners tot stand gekomen zijn.

Leefbaarheidsnetwerken (buurtbeheer, stichting, dorpsraad of dorpscafé) zetten zich in voor een veilige en prettige leefomgeving, zoals voorzieningen,  verkeersveiligheid, wonen, openbaar vervoer en nog veel meer! Alle plannen zijn samengevat in een matrix. Hieronder leest u alvast de matrix van buurtbeheer Middelbeers Westelbeers. De matrix van alle netwerken en de volledige leefbaarheidsplannen zijn terug te vinden op  www.oirschot.nl/mijnbuurt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat er in uw buurt speelt, of hebt u ideeën voor uw buurt? Neem eens een kijkje op www.oirschot.nl/mijnbuurt. Hier vind u de contactgegevens van alle leefbaarheidsnetwerken. Uw mening en ideeën zijn zeer welkom.

.