Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Maak de buurt schoon en win een BBQ!

Maak de buurt schoon en win een BBQ!

Dit item is verlopen op 07-03-2018.

Landelijke Opschoondag
Zaterdag 24 maart 2017 vindt de Landelijke Opschoondag plaats. In Oirschot, de Beerzen en Spoordonk steken vrijwilligers hun handen uit de mouwen om samen voor een schonere omgeving te zorgen. Daarnaast doen de deelnemende groepen met een unieke bingocode op afvalzakken mee voor de hoofdprijs: een heerlijk barbecuefeest met een maximale waarde van €500,-!

Wat is de bedoeling?

U gaat samen met een groep op pad om zwerfafval op te ruimen. Een paar uurtjes is al genoeg om een aantal volle afvalzakken te verzamelen. Iedere zak krijgt een cijfer, alle zakken samen vormen een unieke bingocode waarmee je kans maakt op de barbecue! Kinderen spelen daarnaast ook hun eigen bingospel. Door alle soorten afval die ze tegenkomen af te strepen op hun eigen bingokaart, krijgen ze een mooi extra prijsje. De gemeente zorgt voor alle materialen om het afval op te kunnen ruimen, ook halen zij het zwerfaval weer op!

Wilt u uw buurt schoonmaken?

Voor meer informatie over deze dag of het aanmelden van uw groep kunt u contact opnemen met Yolande Struijs, gemeente Oirschot via telefoonnummer (0499) 58 33 33.