Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Meedoen aan Zonnepark Welschap kan nog steeds

Meedoen aan Zonnepark Welschap kan nog steeds

Dit item is verlopen op 23-02-2019.

In de afgelopen maanden is hard gewerkt aan de bouw van Zonnepark Welschap. De complete constructie is gereed en alle 11.040 zonnepanelen zijn geïnstalleerd. De bouw van het park is nagenoeg afgerond. Er wordt nu gewerkt aan de aansluiting op het stroomnet. Volgens de planning is dit in de tweede helft van maart gereed. Als u langs vliegbasis Eindhoven rijdt, richting Veldhoven, kunt u het zonnepark mooi zien liggen.

Nog panelen beschikbaar

Meer dan 800 huishoudens nemen al deel aan Coöperatie Zonnepark Welschap. Het merendeel van de zonnepanelen is verkocht. Er is nog een aantal panelen beschikbaar, dus u kunt nog steeds deelnemen aan Zonnepark Welschap. Dit is vooral gunstig als u geen zonnepanelen op eigen dak kunt of wilt leggen. Op www.zonneparkwelschap.nl vindt u alle informatie over het zonnepark.

Informatiebijeenkomsten

Op 21 en 23 februari vinden er informatiebijeenkomsten plaats. U moet zich hiervoor van tevoren aanmelden via www.veldhovenduurzaam.nl (21 februari) of www.zonneparkwelschap.nl (23 februari).

Op deze bijeenkomsten wordt deelname aan Zonnepark Welschap toegelicht en kunt u vragen stellen. We laten u zien dat de terugverdientijd op de investering in het zonnepark vergelijkbaar is met zonnepanelen op eigen dak. En dat het nog steeds gunstig is om deel te nemen aan Zonnepark Welschap, ondanks de veranderingen in energieprijzen. De regering heeft namelijk in het recente klimaatakkoord opgenomen dat de investeringszekerheid in postcoderoosprojecten wordt gewaarborgd.

Energieloket Oirschot

Voor vragen over dit zonnepark kunt u elke zaterdag van 10 tot 12 uur terecht bij het Energieloket van KempenEnergie in D’n Inloop, de Vier Uitersten, Oirschot. Meer informatie vindt u ook op www.kempenenergie.nl.