Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » NAH: Verborgen kopzorgen

NAH: Verborgen kopzorgen

Dit item is verlopen op 27-06-2019.

En, ineens is alles anders!
Heeft u te maken met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)? Zelf? Of nabij? Wat zijn uw ervaringen? Waar loopt u tegenaan? Wilt u meer weten? Bezoek de Psysalon en kom 26 juni tussen 20.00 en 22.00 uur naar het theaterrestaurant in de Enck. Ervaringsdeskundigen en bezoekers delen kennis en ervaringen.

De hersenen regelen ons gedrag en onze persoonlijkheid. Als er schade ontstaat in de hersenen kan dat grote impact hebben op het dagelijks functioneren. De veranderingen in iemands denkvermogen, emoties en gedrag worden de ‘onzichtbare’ gevolgen van hersenletsel genoemd. Toch zijn dit vaak de meest ingrijpende en moeilijkste veranderingen. Hersenletsel verandert mensen, bijna niemand wordt weer zoals hij of zij was. Er is een tijd van vóór en een tijd na het hersenletsel.

Wanneer blijkt dat door een hersenaandoening iemand nooit meer ‘de oude’ zal worden heeft dit niet alleen impact op de getroffene, maar ook op alle naasten. Het zet uw leven en dat van uw dierbaren op zijn kop.

Over psysalon

Met het doel mensen, naasten en betrokkenen met een psychische kwetsbaarheid te ondersteunen en te inspireren organiseren GGZE de Boei en WIJZER een aantal bijeenkomsten onder de naam Psysalon.

Welkom

Psysalon is voor iedereen die geïnteresseerd is in het thema maar in het bijzonder voor mensen die te maken hebben met mensen met een psychische kwetsbaarheid. Bij Psysalon mag iedereen aansluiten en iedereen heeft recht van spreken. De zaal is open om 19.30 uur en er staat koffie en thee klaar. De Enck vind je aan de loop 67 te Oirschot. De toegang is gratis. Aanmelden is gewenst maar niet verplicht, dit kan door een e-mail te sturen naar info@wijzer-oirschot.nl. Dit is mede mogelijk gemaakt door ZonMw.