Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Nieuw sporttoestel op het Drossaardveld

Nieuw sporttoestel op het Drossaardveld

Dit item is verlopen op 31-08-2018.

Rond half augustus  komt er een nieuw sporttoestel  op het speelveld bij de Drossaard. Dit is een zogenaamd calisthenicstoestel. Calisthenics is een vorm van training met het eigen lichaamsgewicht, waarmee je je kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en flexibiliteit traint om een sterk en atletisch lichaam op te bouwen.

Het calisthenicstoestel komt er dankzij de inspanningen van initiatiefnemer, Jasper van Rees. Hierbij is hij bijgestaan door het jongerenwerk. We willen Jasper dan ook hartelijk bedanken voor zijn enthousiaste inzet, hij heeft heel veel tijd en energie gestoken in dit project. Naast de zoektocht naar financiële middelen zijn er ook twee bijeenkomsten georganiseerd voor de omwonenden.  Nu alle lichten op groen staan kan het toestel geplaatst worden.

Calisthenics is voor jong en oud. Er komt een instructiebord met informatie over het gebruik van het toestel. Ook zal het jongerenwerk geregeld lessen geven aan geïnteresseerden. Bovendien is het toestel ook geschikt voor bootcamp.

Planning werkzaamheden

Week 32 grondwerk

Week 33 plaatsing toestel

Week 34 kunstgras en afwerking

Vragen?

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met Yolande Struijs. Telefoonnummer (0499) 58 33 33, e-mail info@oirschot.nl.