Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Nieuwe jeugdburgemeester

Nieuwe jeugdburgemeester

Gemeente Oirschot zocht een enthousiaste jeugdburgemeester. Deze jeugdburgemeester gaat burgemeester Judith Keijzers-Verschelling ondersteunen bij diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan de ontvangst van Sinterklaas, de kranslegging tijdens de 4 mei herdenking, de sleuteloverdracht aan de carnavalsprinsen en -prinses, Koningsdag en nog veel meer. Na een oproep aan alle groep 6 leerlingen in onze gemeente kregen wij 17 mooie sollicitatiebrieven binnen.

Alle 17 jonge enthousiastelingen mochten op sollicitatiegesprek bij de burgemeester. Woensdag 26 juni werd de gelukkige bekend gemaakt. Voor het schooljaar 2019/2020 is Jip van de Loo, leerling van De Plataan,  jeugdburgemeester van de gemeente Oirschot. Heel veel succes en plezier Jip!

Nieuwe jeugdburgemeester 2019-2020: Jip van de Loo