Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Nieuwe recreatie- en parkeerplaatsen aan de Groene Corridor

Nieuwe recreatie- en parkeerplaatsen aan de Groene Corridor

Dit item is verlopen op 28-03-2018.

De Groene Corridor, een recreatieve verbinding tussen Eindhoven, Oirschot en Nationaal Landschap Het Groene Woud. De komende jaren krijgt de Groene Corridor meer vorm. Dat wil zeggen meer groen, beleving en recreatiemogelijkheden. We starten met het aanleggen van  recreatie- en parkeerplaatsen.

Recreatie- en parkeerplaatsen

Samen met de gemeente Eindhoven, Brabants Landschap, Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Defensie maken we twee nieuwe recreatie- en parkeerplaatsen. Deze zijn aangekleed met picknickbankjes zodat u optimaal kunt genieten van de rust die de Groene Corridor biedt. Wethouder Piet Machielsen zegt het volgende over deze ontwikkeling: ‘’Door betere parkeervoorzieningen bieden we meer comfort aan de bezoekers van de Groene Corridor. Zo zetten we weer een stap in de realisatie van deze prachtige stad-landverbinding!’’

Start werkzaamheden

We starten eind maart met de werkzaamheden. Beide plaatsen leggen we tegelijkertijd aan om de overlast voor de omgeving zo beperkt mogelijk te houden. Een kleine maand later hopen we de werkzaamheden af te ronden. Uiteindelijk bieden deze parkeerplaatsen het ideale start- en/of rustpunt voor een optimale beleving van de Groene Corridor.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Groene Corridor kijk dan eens op www.groenecorridor.nl.

Dit project wordt mogelijk gemaakt met financiële steun van Provincie Noord-Brabant.