Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Ontmoet elkaar in Oostelbeers

Ontmoet elkaar in Oostelbeers

Dit item is verlopen op 25-05-2018.

Mini symposium Dorpsraad Oostelbeers
Op donderdag 24 mei organiseert de Dorpsraad Oostelbeers een mini symposium in de Kerk in Oostelbeers. De avond start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

De Dorpsraad is volop bezig met de voorbereidingen en het programma krijgt steeds meer vorm. Op www.oirschot.nl/symposium kunt u alle informatie vinden over het symposium.

Programma

We beginnen de avond met een voorstelronde van de leefbaarheidsnetwerken, het college van burgemeester en wethouders en de nieuwe gemeenteraad. In een korte pitch van maximaal één minuut (zogenaamde ‘elevator pitch’) stelt iedereen zich voor en laat zien hoe en waarom ze zich inzetten voor onze leefomgeving. Na deze voorstelronde blikken we terug op het project Van Kerk naar Dorpshuis. Tijdens de pauze heeft u ruimschoots de tijd om nader kennis te maken met leefbaarheidsnetwerken, raadsleden en collegeleden. Na de pauze gaan we het hebben over het meten van luchtkwaliteit. Hoe kunnen we deze meten en wat zeggen deze cijfers dan?

Er komen meer dan genoeg leuke én interessante onderwerpen voorbij die u zeker niet wilt missen! Noteer 24 mei in uw agenda en zorg dat u erbij bent!

Meer weten?

Wilt u meer weten over het symposium in Oostelbeers, kijk dan op www.oirschot.nl/symposium. Voor andere vragen over uw leefomgeving kunt u contact opnemen met Yolande Struijs van de gemeente Oirschot, e-mail y.struijs@oirschot.nl. Wilt u meer weten over het symposium dan kunt u contact opnemen met de Dorpsraad Oostelbeers, e-mail herman.slegt@chello.nl.