Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in uw wijk of buurt?

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in uw wijk of buurt?

Dit item is verlopen op 28-03-2018.

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in uw wijk of buurt? Denk aan het verlenen van (omgevings)vergunningen, ontwerpbesluiten, evenementen of bestemmingsplannen. Wekelijks informeren we u hierover in het Weekjournaal, maar dit kan ook makkelijk digitaal.

Vanaf medio april 2018 maakt de gemeente Oirschot alle officiƫle bekendmakingen en kennisgevingen van diverse berichten digitaal bekend in het elektronisch gemeenteblad op www.officielebekendmakingen.nl. Deze link kunt u dan ook vinden op onze website. De digitale versie is rechtsgeldig.
Via overuwbuurt.overheid.nl kunt u zich abonneren op de e-mailservice, de app downloaden of berichten online bekijken.

Als service blijven we de bekendmakingen en kennisgevingen nog steeds samengevat in het Weekjournaal plaatsen.