Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » OVO zoekt nieuwe bestuursleden

OVO zoekt nieuwe bestuursleden

Dit item is verlopen op 28-03-2018.

Oproep vanuit Ondernemersvereniging Oirschot (OVO)
Het bestuur van OVO werkt hard aan het verbinden, informeren, vertegenwoordigen van en het geven van een podium aan onze leden. Dit doen we door het organiseren van tal van activiteiten en netwerkbijeenkomsten, deelname aan samenwerkingsverbanden in het Oirschotse, alsmede verschillende nieuwe initiatieven die de aandacht van het bestuur vragen.

Een actieve vereniging vergt een actief bestuur en dus zoeken wij nieuwe bestuursleden. Wil jij bijdragen aan de verdere groei van OVO en ondernemend Oirschot? Lees dan verder!

Wat doe je als bestuurslid?

Je denkt mee over netwerkbijeenkomsten, belangenbehartiging van ondernemers, evenementen, maar ook over hoe we onze leden meer kunnen betrekken bij de vereniging en verbinden met elkaar. Je bepaalt mede de koers van de vereniging en geeft uitvoering aan de ideeën.

Vrijwillig en waardevol

De bestuursfunctie is vrijwillig, maar niet geheel vrijblijvend. Het vergt nu eenmaal tijd én inzet. De uitdaging is een veelzijdige functie waarbij je veel bestuurlijke ervaring kunt opdoen en waarin je met een gezellige club leuke ideeën tot uitvoering kunt brengen. Ook krijg je een goed beeld van alle leden die de vereniging heeft en kun je - nog meer als gewoon lid - goede contacten opdoen. Er wordt standaard één keer per maand vergaderd (nu op maandagavond).

Door leden voor leden

OVO is één van de oudste ondernemersverenigingen in Oirschot en heeft circa 150 leden met een grote diversiteit aan ondernemers. We hebben de laatste jaren al veel van onze ambities waar gemaakt, maar we zijn ambitieus en er liggen nog voldoende uitdagingen. Dus ben jij ondernemer, kersvers of een oude rot in het vak, en spreekt dit je aan? Dan spreken wij jou graag!  

Aanmelden kandidaten

Heb je belangstelling om deel uit te maken van het OVO-bestuur of ken je iemand die hier geschikt voor is, stuur dan een mail naar info@ovo-oirschot.nl. Stuur ook een mail als je eerst meer informatie wilt en/of één van de bestuursleden persoonlijk wilt spreken. Wij nemen dan contact met je op.