Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Ploegentijdrit Groene Corridor op 24 juni 2018

Ploegentijdrit Groene Corridor op 24 juni 2018

Dit item is verlopen op 19-04-2018.

Wielerwedstrijd van 18 kilometer tussen Eindhoven en Oirschot
Op zondag 24 juni vanaf 09.00 uur zijn wielrenners welkom op de Ploegentijdrit Groene Corridor. Teams van maximaal 5 wielrenners vertrekken iedere paar minuten vanaf de Oirschotsedijk ter hoogte van de Mispelhoef en fietsen in één streep op een volledig afgesloten autovrij parcours naar Sportcentrum De Kemmer in Oirschot waar ze keren en dezelfde route afleggen naar de finish ter hoogte van de Internationale School Eindhoven.

Een waar spektakel om mee te doen en om naar te kijken! Er is ruimte voor zestig ploegen. Er is een heren- en een damescategorie. Teams kunnen zich inschrijven via www.ploegentijdritgroenecorridor.nl.

Voor publiek en wielrenners zijn er bij de Philips Fruittuin in Eindhoven en Sportcentrum De Kemmer in Oirschot sfeerpleinen ingericht voor een lekker hapje, drankje, muziek en activiteiten. Speciaal voor de kinderen organiseren we in de ochtend onder andere dikke banden-races! Kijk voor de activiteiten, inschrijven en het traject op www.ploegentijdritgroenecorridor.nl.

Initiatiefnemers

De Ploegentijdrit is een initiatief van wielerliefhebbers Peter van Kemenade, Carlos Faes, Hans Franken, Dennis Asveld, Rutger van de Zanden en Paul van Kemenade.

De groene corridor

De Groene Corridor is de aantrekkelijke groene verbinding tussen hartje Eindhoven, de historische markt in Oirschot en Nationaal Landschap Het Groene Woud. De gemeente Eindhoven, gemeente Oirschot en Brabants Landschap gaan de Groene Corridor de komende jaren verder verfraaien en ontwikkelen. Meer informatie over de Groene Corridor vindt u op www.groenecorridor.nl.