Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Presentatie opknappen van de wegen “Straten en Pallande”

Presentatie opknappen van de wegen “Straten en Pallande”

Dit item is verlopen op 18-07-2018.

17 juli om 19.30 uur in café ’t Zand
De gemeente Oirschot wil in 2019 de straten ‘Straten’ en ‘Pallande’ opknappen. In de voorbereiding hierop zijn door “Mooi Straten” en de gemeente de bewoners en omwonenden gevraagd om mee te denken over de plannen.

De bewoners zelf weten als geen ander wat er speelt en leeft in hun straat. Zij zijn in die zin de beste adviseurs voor de gemeente.

Een werkgroep heeft geïnventariseerd wat er leeft in de straat, en dat vertaald naar een ‘aanbeveling’. Het is een verzameling van wensen en ideeën die het plan zeker verrijken en het wonen (en werken) in deze straten nog prettiger kunnen maken. De werkgroep biedt de “aanbevelingen” aan, aan de gemeente, en hoopt dat het invloed krijgt in de definitieve plannen.

Op 17 juli presenteert de werkgroep de aanbevelingen in café ’t Zand, Bestseweg 52 in Oirschot. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom.