Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Team WIJzer, één aanspreekpunt voor al uw vragen

Team WIJzer, één aanspreekpunt voor al uw vragen

Dit item is verlopen op 27-06-2018.

Wij zijn team WIJzer en wij staan er voor iedereen die vragen heeft over zorg, wonen, opvoeden, relaties, geldzaken en formulieren. Ook denken wij graag mee met mensen die actief willen zijn in een wijk of buurt en met mensen die meer willen weten over vrijwilligerswerk of mantelzorg.  De komende weken stellen we ons aan u voor!

Team WIJzer

Team WIJzer bestaat uit een team van professionals, stagiaires en vrijwilligers. Samen zetten we ons voor de inwoners van Oirschot in om meedoen mogelijk te maken en initiatieven te ondersteunen. Heeft u een vraag of een goed idee? Dan gaan we graag met u in gesprek! Samen met u onderzoeken wij uw vraag en bepalen we welke ondersteuning daarbij past. Hierover maken we afspraken, waarmee u zelf aan de slag kunt. Soms met hulp van uw omgeving (familie, vrienden en buren), een vrijwilliger of een professional. 

 Team Wijzer staat in verbinding met inwoners, de lokale buurt- en leefbaarheidsnetwerken, maatschappelijke organisaties, huisartsen, zorgaanbieders, corporaties, onderwijs, het verenigingsleven en met Gemeente Oirschot.

Spreekuur

We helpen u graag zo snel en zo goed mogelijk. Daarom werken we vanaf 1 juli met spreekuren. Hieronder kunt u zien wanneer deze spreekuren zijn. Afhankelijk van de vragen die u heeft kunt u zelf kijken welk spreekuur het beste bij u past. U kunt bij deze spreekuren altijd terecht, aanmelden is niet nodig.

Dag

Tijd

Spreekuur

Dinsdag

11.00-13.00 uur

11.00-13.00 uur

Vluchtelingenwerk

Sociaal Spreekuur

Woensdag

13.00-15.00 uur

Formulieren en Geldzaken

Donderdag

9.00-11.00 uur

9.00-13.00 uur

13.00-15.00 uur

Sociaal Spreekuur

Wonen

Vluchtelingenwerk

Meer weten?

Heeft u vragen voor team WIJzer of wilt u meer weten over team WIJZer? Neem dan contact met ons op! Binnenlopen kan altijd bij De Loop 67, bel ons op (0499) 33 51 42, mail ons via info@wijzer-oirschot.nl óf kijk op onze website www.wijzer-oirschot.nl.